Over mij persoonlijk

Emmi copy2 copy

Hallo, ik ben Emmi!

Ik ben geboren op 7 januari 1988 en opgegroeid in Friesland, waar ik nu weer woon. Ik heb een MA in Kunsten, Cultuur en Media en een BA in literatuur, kunstgeschiedenis, museum studies en taalkunde (klik hier voor mijn C.V.).

Ik ben geboren met een stel hersenen dat niet kan ophouden met het verzinnen van ideeën en een flinke portie creativiteit. Als gevolg daarvan ben ik buiten werk of studie altijd met al gauw zes verschillende projecten bezig, waar ik mij vol overgave op stort. Zo schrijf ik (Engelstalige) romans en korte verhalen, ben ik beeldend kunstenaar, maak ik films en documentaires, lees ik veel en kijk ik graag goede films en televisieseries. Het mooie is, denk ik, dat het mij vrijwel altijd lukt mijn projecten ook daadwerkelijk af te maken. Ik doe niet aan half werk: als ik aan een project begin, zorg ik dat het af komt en wel met het best mogelijke resultaat!

Behalve op deze website ben ik ook actief op verschillende social media:

Find Me on LinkedIn! Join Me On Facebook! Follow Me On Twitter! Follow Me On DeviantArt! Find Me On Youtube! Find Me On Tumblr! Add Me on Google+!!

Of als je contact met me wilt opnemen:
emmivisser@gmail.com
06 48 37 21 37

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s